Notícia

L’actualitat a l’aula. El perill volcànic: el cas de la Palma

Jornades Intercol·legials 2021

En el marc de les Jornades Intercol·legials 2021, la Comissió Sectorial d’Ensenyament de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza, el proper 16 de desembre, a les 18:30 h, una conferència on-line amb el títolEl perill volcànic: el cas de La Palma”

L'actual erupció volcànica de l'illa de La Palma ens recorda com d'insignificants som els éssers humans enfront dels perills naturals. Tot i així, els volcans, a diferència d'altres perills naturals, acostumen a avisar amb prou temps per prendre les mesures necessàries per reduir el risc que representen, si som capaços de conèixer com funcionen i d'entendre com ens avisen, així com de fer una gestió correcta de l'amenaça potencial que poden representar.

 En aquesta xerrada repassem els principals aspectes relacionats amb els perills volcànics i com hi podem fer front, tot revisant el cas de La Palma.

 

Ponents:

Sr. Joan Martí doctor en Geologia, professor d'Investigació del CSIC, director de Geociències Barcelona, CSIC, especialista en vulcanologia física i risc volcànic.

 Sra. Judith Miró,  vocal de Ciències de la Junta del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

 

 Data: 16 de desembre de 2021

Hora: 18.30  hores

Modalitat : on-line

Inscripció, clicar el següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_oLbFqk33QBCiOpS49Bz0Hg

  • By intercol·legial
  • 16/12/2021