Notícia

Jornada Intercol·legial “Assetjament sexual i laboral a la dona professional”

En el marc de les Jornades Intercol·legials on-line 2021

En el marc de les Jornades Intercol·legials on-line 2021, la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 25 de novembre, de 18:00 a 19.30 h, una Jornada sobre l’Assetjament sexual i laboral a la dona professional, on les exposicions seran realitzades per membres de la Comissió, en modalitat híbrida (presencial i on-line) , amb el programa següent:

18:00h Benvinguda a càrrec de Núria Carrera Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

18:05h Inici d’exposicions moderades per M. Cinta Pastor Redondo, membre del grup d’expertes de la Comissió de Dones i Igualtat.

18:10h Empar legal davant l’assetjament, a càrrec de l’Andrea Accuosto Suárez, advocada, vocal de la Comissió de Dones Advocades de l'ICAB i de la Secció de Compliance de l'ICAB.

18:25h L’Assetjament en el sector de la salut a càrrec de Marlen Moreno Martínez, fisioterapeuta, docent de Grau i Màster Gimbernat (UAB), doctoranda en Educació UAB. Vocal Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

18:40h L’Assetjament en el sector de la construcció, a càrrec d’Anabel Ros Nuño,  secretària de la Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona, i membre de la Comissió per la igualtat del Consell Català de Col·legis d’aparelladores arquitectes tècniques i enginyeres de l’edificació, i Natalia Crespo Belmonte, comptadora de la Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i membre de la Comissió per la igualtat del Consell Català de Col·legis d’aparelladores arquitectes tècniques i enginyeres de l’edificació.

19:00h Els Detectius com a eina vers l'assetjament, a càrrec de Mercè Ferran Alonso, presidenta del Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya, i  Carina Villena Barjau, presidenta de la Comissió de Deontologia i membre de la Comissió de Dones del Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya.

19:30h Precs i preguntes

Modalitat: Híbrida ( assistència presencial i online)

Inscripcions presencials (amb aforament limitat): intercat@icab.cat

Inscripcions per a assistència on-line: clicar al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_FBGa0DsBSPCjkwpz8hsFJg

Data : 25 de Novembre de 2021

Hora: 18 hores

Lloc: Aula 65, 6ª planta, de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (c/ Mallorca, 283 de Barcelona)

  • By intercol·legial
  • 19/11/2021